Odbojkašice Marine Kaštela u pet setova pobjedile ekipu Vibrobetona

06.11.2013

okk-2013-11-06-vinkovci

U nedjelju, 3.studenoga, u sportskoj dvorani ”Lenije” odigran je susret 5.kola 1 A Hrvatske odbojkaške lige za žene u kojem je ekipa ŽOK ”Vibrobetona” ugostila ekipu OK ”Marina Kaštela”.

Vinkovačnke su loše otvorile prvi set, te su gošće imale početnu prednost koju nisu ispuštale do kraja prvog seta, te je tako prvi set pripao gošćama sa 18:25.U drugom setu smo vidjeli puno bolje izdanje Vinkovčanki, koje su odlično odigrale u svim segmentima igre, te su na kraju dobile drugi set sa 25:18. U trećem setu smo vidjeli dobro poznate oscilacije u igri Vibrobetona, te je na kraju treći set dobila ekipa Marina Kaštela sa 17:25.

Četvrti set je ponudio pravo izdanje Vibrobetona, gdje je od početka seta sve bilo posloženo kako treba, što je na kraju rezultiralo osvajanjem seta sa 25:12. Na kraju se ušlo u peti set koji je uvijek rulet jer se igra samo na 15 poena. Kaštelanke su dobro odigrale kad je bilo najpotrebnije i dobile peti set sa 9:15, te ukupnu pobjedu 2:3.

Dramatičnu utakmicu u Vinkovcima pratilo je oko 100-tinjak gledatelja, a među njima su bili predsjednik i dopredsjednik HOU-a Zdeslav Barač i Željko Jurčević.

U sljedećem kolu koje je na rasporedu 9.studenog ekipa ŽOK ”Vibrobetona” igra u Kaštelama protiv ekipe OK ”Kaštela DC”.

 

ŽOK VIBROBETON – OK MARINA KAŠTELA 2:3

Dvorana: SD Lenije

Gledatelja: 100

Suci: Milan Zamaklar (Belišće), Anto Mijić (Osijek)

Rezultat po setovima: (18:25, 25:18, 17:25, 25:12, 9:15)

VIBROBETON: Stojanović, Barunčić, Perić, Pajvančić, Tomić, Žurić, Kulić, Pelin, Goričkić, Rajković, Jurić;

MARINA KAŠTELA: Botić, Todorović, Šiško, Jurić, Batinić, Jozić, Bašelović, Sobin, Vidović, Ćurak, Vukić, Miljak;