Odbojkašice Marine Kaštela drže čelnu poziciju Prve Hrvatske Odbojkaške Lige

03.02.2014

Višnja Jurić, Anđela Šiško, Elena Vukić, Anamarija Miljak, Ana Barbara Batinić, Antonija Jozić, Matea Ćurak, Ana Sobin, Marijeta Runjić, Matea Vidović, Bruna Botić i Jelena Ninčević su imena cura koje drže čelnu poziciju prve Hrvatske odbojkaške lige!

Naime, poslije 15.odigranih kola 1.Hrvatske ženske odbojkaške lige odbojkašice Marine Kaštela su, po prvi put u povijesti kluba, na 1.mjestu sa bodom više od Zagrebačke Mladosti.

Jučer su na teškom gostovanju savladale Vibrobeton iz Vinkovaca 3-1 i zasjele na mjesto o kome na početku sezone nisu smjele ni razmišljati.

Poslije odlaska T. Jurić, Čizmić, Balić, Žunić i Tadin, a bez ijednog pojačanja, hrabro su se borile i krčile put do pozicije koja svima u klubu mami osmijehe!
U drugi dio sezone ušle su i bez Bašelović (koja je otišla na studij u SAD) i Todorović (povreda koljena), ali ni tu nisu posustale i u zadnjih 6.kola izgubile su samo dva seta!!

Uspjeh je još veći kada znamo da su u dvanaest cura iz prve ekipe dvije kadetkinje Vidović i Ninčević i juniorke Ćurak, Botić i Runjić, dakle cure čije vrijeme tek dolazi, a treba istaknuti i da je velika većina cura stasala upravo u ovom klubu.

„Ovo je nagrada za sve nas, za sav proliveni znoj na treninzima, nećemo poletjeti i obećavati titulu ali obećavamo da ćemo se boriti do zadnjeg atoma snage“ poručuju u glas zadovoljne cure iz OK Marina Kaštela.