Hrvatski odbojkaški klub Marina Kaštela

Formiranje kluba:

Odbojkaški klub “Marina Kaštela” osnovan je 2000. godine s ciljem okupljanja ženske omladine iz Kaštela. Škola odbojke koja je djelovala u osnovnoj školi “Knez Trpimir” prerasla je u O.K. ISS, zatim klub mijenja ime u “Marina Giričić” i na koncu u “Marina Kaštela”.

naslovna-sl

Novosti

Pobjeda Marinki u 7. kolu Superlige

28.11.2019

Ovaj vikend na domaćem terenu odbojkašice Marina Kaštela rezultatom 3:1 odnijele su pobjedu protiv Olimpika u sklopu 7. kola Superlige. Iako je mlada postava, igračice pokazuju veliku stabilnost noseći se uspješno sa puno starijim i iskusnijim ekipama. Ovom pobjedom Marina Kaštela učvrstila je drugo mjesto u ukupnom poretku.

Pobjedom otvorena nova sezona Superlige za seniorke!

16.10.2019

Na dan osvajanja prvog trofeja u povjesti kluba (Superkup 12.10.2016) mlada ekipa Marine Kaštela pobjedom je otvorila na domaćem terenu novu sezonu Superlige za seniorke sjajnom izvedbom protiv ekipe ŽOK Osijeka.

U tijeku upisi u školu odbojke

05.09.2019

OK Marina Kaštela obavlja upise u školu odbojke djevojčica rođenih 2008. godine i mlađe. Odbojka kao sportska aktivnost omogućava razvoj sposobnosti, osobina, sportskih znanja i poboljšava opće zdravlje. Uz igru i druženje ostvarite svoj potencijal u našem uspješnom timu!

Kadetkinje okrunjene titulom prvakinja!

10.04.2019

Proteklog vikenda u Zadru je odigrano Prvenstvo Dalmacije za kadetkinje u odbojci. Ne pamti se da je netko tako dominantno osvojio prvenstvo bez izgubljenog seta, kao što je ove godine ekipa Marine Kaštela! Do svog kadetskog uzrasta ove izvanredne cure odigrale su više finala i osvojile medalja nego neke igračice tijekom sportske karijere!

Mlađe kadetkinje viceprvakinje Dalmacije!

25.03.2019

Ove godine mlađe kadetsko prvenstvo Dalmacije okupilo je čak 17 ekipa koje su igrale po grupama u tri grada Splitu,Trogiru i Sinju. Ekipa OK Marine Kaštela ostvarila je pobjednički niz istim rezultatima 2:0 i plasirala se na državno prvenstvo. Na prvenstvu cure su dobile čak tri pojedinačne nagrade; Marija Hrgović - najbolji libero, Leonarda Vukadin - najbolji dizač i Iva Glavinić - najbolji primač pucač.