Prijavite se na Mirno more 2018.

22.05.2018

 

Naša flota plovi dalje i u 2018.!

I ove će se godine okupiti oko 1000 sudionika iz cijele Europe u tjednu jedrenja pod zastavom Mirnog mora, i pod geslom izgradnje prijateljstava preko socijalnih granica.

I Mirno more Marina Kaštela i dalje sudjeluje sa svojom posadom od 4 broda: mladi s dijabetesom, djeca bez adekvatne roditeljske skrbi, štićenici Doma za djecu Maestral, te osobe s mentalnim invaliditetom, korisnici Centra za rehabilitaciju Mir iz Rudine, te Centara za osobe s mentalnim invaliditetom Drin i Bakovići iz Fojnice (BiH).

Ovim putem pozivamo sve mlade osobe s dijabetesom, starosti od 13 do 18 godina, da se prijave na ovogodišnji projekt Mirnog mora. Projekt je za sudionike potpuno besplatan, uključuje spavanje na brodu i hranu, ali ono što možete dobiti puno je više od toga. Nezaboravne uspomene jedrenja i kupanja na jadranskim otocima, nova prijateljstva, samostalnost u životu s dijabetesom samo su neke od njih, zato ne propustite priliku i prijavite se.

Preuzmite prijavnicu na dnu teksta, ispunite je, potpišite i skeniranu (ili fotografiju) pošaljite na mirno-more@marina-kastela.hr. Prijave prikupljamo do 1.7.2018.. a 10.7. ćemo objaviti popis posade.

 

Više o projektu

Prijavnica-2018