Otvoreno Prvenstvo Hrvatske za neolimpijske klase 2019

15.09.2019

 

U Kaštelanskom akvatoriju od 13.-15.09.2019.u organizaciji JK Marina Kaštela i u suradnji sa HJS,  održalo se Otvoreno Prvenstvo Hrvatske 2019 za neolimpijske klase.

Na prvenstvu je sudjelovalo 100 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Crne Gore u klasama: Laser Radial M (SEN; U17 i U19), Laser 4.7 M/Ž (U16 i U18), 420 M/Ž (Open U17 i U19),  Techno 293 M/Ž (U15 i U17)

Tijekom prvog dana prvenstva na laganom burinu u Kaštelanskom zaljevu odjedrila su se po dva plova u svakoj klasi. Drugi dan su uspjeli odjedriti sva tri predviđena plova na regatnom polju u Bračkom kanalu, dok je treći dan regatni odbor odlučio da neće bit jedrenja zbog nedostatka vjetra.

JK Marina Kaštela pokazao se kao dobar domaćin, a natjecatelji su imali na raspolaganju novi moderni objekat sa velikim hangarom za smještaj jedrilica i ulaznom rampom za polaganje plovila u dužini od 80 m na sjevernoj obali, zatim svlačionice, sanitarne prostorije i restoran s vanjskom terasom.

Podjeljeno je mnogo pehara i medalja obzirom da je bilo više kategorija te ovom prigodom čestitamo najboljima!

Rezultati 

Dobitnici pehara i medalja na Otvorenom Prvenstvu

Dobitnici medalja i pehara na Prvenstvu Hrvatske

Tijek natjecanja možete pogledati u našoj foto galeriji

Zahvaljujemo se svim članovima kluba, volonterima, sponzorima i sudionicima te svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji ovog natjecanja!