Arhiva 2009

31.12.2009

 

DOMJENAK SPORTSKIH KLUBOVA MARINE KAŠTELA

21.12.2009.

Blagdansko-sportski domjenak, održat će se na charter terminalu Marine Kaštela, u utorak 22.prosinca 2009.godine, s početkom u 19 sati. Domjenak zajedno organiziraju sportski klubovi Marine Kaštela, pod pokroviteljstvom tvrtke Marine Kaštela d.o.o.

Ovaj domjenak ima za cilj druženje djece, njihovih roditelja i skrbnika, trenera/pomoćnih trenera, Odbojkaškog kluba, Veslačkog kluba i Jedriličarskog kluba Marine Kaštela.

Posebni značaj ove večeri ogleda se u tradicionalnom dodjeljivanju prigodnih nagrada najzaslužnijim sportašicama i sportašima u protekloj godini.


OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE – KLASA OPTIMIST DO 12 GODINA

05.06.2009.

Oglas regate:
Hrvatski
Engleski

Prijavnica za regatu:
Hrvatski
Engleski


PRVA ZLATNA MEDALJA J.K. MARINA KAŠTELA

26.05.2009.

U Splitu je ovaj vikend održana 16. Gradska regata "1700 godina grada Splita", u organizaciji J.K. Špinut. Ova se regata, za sve klase jedriličara, organizira svake godine u okviru proslave grada Splita i Sv. Dujma, njegovog zaštitinika.

Na njoj su nastupili i naši mali, najmarljiviji jedriličari Tina Gizdić (9 godina) i Matija Šiško (10 godina). Iako vrlo mladi, njih su dvoje praktički veterani našeg kluba, jer su u njemu kontinuirano od ponovnog otvorenja kluba unutar Marine Kaštela, i nije im bilo teško redovito dolaziti na treninge i tijekom zime.

U klasi optimist Matija je uvjerljivo osvojio prvo mjesto, što je prva medalja našeg jedriličarskog kluba. Tina se svojim jedrenjem izborila za 10. mjesto, a sigurni smo da je to tek početak za nju, budući da je bitno mlađa i sitnija od Matije. Također treba napomenuti i dobar rezultat našeg novog člana Tomislava Tomaša koji je završio drugi u klasi Laser Radial, iako u njoj jedri tek par tjedana. Čestitamo našim jedriličarima, a budući da je malih optimista u Marini Kaštela sve više i više, vjerujemo da imamo razloga za optimizam u klubu, te da je ovo prva od mnogih medalja.

Još jednom pozivamo svu djecu zainteresiranu za jedrenje da dođu u Marinu Kaštela ili se jave na kontakte navedene na našim stranicama, te provedu nadolazeće ljeto na moru.

Rezultati za male klase:

1.mjesto: Matija Šiško JK "Marina-Kaštela"
2.mjesto: Marin Medak  JK "Zenta"
3.mjesto: Duje Krstulović JK "Trogir"
najbolje plasirana cura:  Iris Belamarić JK "Split"
najbolji takmičar do 12 god: Matija Šiško "Marina-Kaštela"

Rezultati za Laser Radial:

1.mjesto: Marko Demicheli-Vitturi JK ”Špinut”
2.mjesto: Tomislav Tomaš JK "Marina-Kaštela”
3.mjesto: Duje Glusević JK ”Špinut”

Kaštelanski učenici u jedriličarskom klubu

23.04.2009.

Učenice i učenici trećih i četvrtih razreda OŠ Kneza Mislava u Kaštel Sućurcu te OŠ Knez Trpimir u Kaštel Gomilici ovaj su mjesec u sklopu nastave sa svojim učiteljima posjetili Jedriličarski klub Marina Kaštela.
Vjenčani buket.

Želja nam je bila upoznati mlade Kaštelane s osnovnom tehnikom jedrenja i karakteristikama broda i klase Optimist, u skladu s misijom Jedriličarskog kluba da lokalnu djecu približi moru.

Tako su učenici, u manjim grupama, uspjeli vidjeti od čega se sve sastoji brod, naučiti njegove važne dijelove i principe upravljanja, i upoznati se s djecom koja redovno jedre. Iako nas vrijeme nije poslužilo dovoljno da isplovimo, drago nam je da smo djeci pružili priliku da se pobliže upoznaju sa tim plemenitim sportom koji je dio lokalne tradicije.


30.03.2009.

USKRŠNJA ŠKOLA JEDRENJA U JEDRILIČARSKOM KLUBU MARINA KAŠTELA

Tokom proljetnih praznika naš jedriličarski klub organizira Uskršnju školu jedrenja, na kojoj će djeca kroz nešto intenzivniji trening u desetak dana moći naučiti o osnovama jedrenja u klasi optimist.

Pozivamo svu djecu u dobi od 8 do 15 godina, koja su zainteresirana proljetne praznike provesti na moru, naučiti jedriti i družiti se s malim jedriličarima, da nam se jave na telefon 021 204 008, treneru Borisu Bakotiću na 091 583 1602, mailom na jedrenje@marina-kastela.hr, ili dođu osobno u Marinu Kaštela u Jedriličarski klub u prijepodnevnim satima te se dogovore s trenerom.

Nudimo besplatna prva dva mjeseca treniranja, kako biste provjerili je li upravo jedrenje sport za vas.

Draga djeco, nemojte provesti praznike isključivo uz televiziju i ekrane računala, iskoristite lijepo vrijeme za druženje na moru i uvjerite se koliko je oplemenjujuće za tijelo i za duh.


Pozivamo Vas da nam se pridružite na Facebook-u

25.02.2009.

facebook_logo

U grupama Marina Kaštela, BavAdria i Sportski klubovi Marine Kaštela pronaći ćete mnoštvo novosti, informacija i fotografija.

Želja nam je okupiti što veći broj dragih gostiju, prijatelja, djelatnika i sportaša.

Pridružite nam se još danas!