Škola jedrenja

ŠKOLA JEDRENJA

15.06.2011.

Draga djeco,
dolazi nam ljepše vrijeme i proljeće i ljeto su pred vratima. Ako tražite novu aktivnost na kojoj ćete se rekreirati, družiti i biti na moru i svježem zraku, okušajte se u jedrenju!

Pozivamo djecu koja imaju 7 godina i više da se okušaju u Školi jedrenja, koja se održava u Jedriličarskom klubu Marina Kaštela. Za više informacija, možete se obratiti treneru Stjepanu Ćesiću  na 091/7841247.


USKRŠNJA ŠKOLA JEDRENJA

02.04.2010.

Djevojčice i dječaci,
imate više od 7 godina, znate dobro plivati. I ove godine organiziramo školu jedrenja za najmlade.

Tečaj škole jedrenja, traje tijekom Uskršnji praznika.
Ne tražite nešto zabavnije tijekom praznika?
Najbolja zabava je jedrenje!
Obilje zdravog sporta koje te drži na svježem zraku.
Jedrenje daje vježbu i osjećaj odgovornosti.
Jedriličarske vještine koje naučite ostaju
vam zauvijek.
Ne sjedite doma ispred ekrana! Dodite s nama na pučinu mora i osjetite jedro u pogonu.

Sportski klubovi Marina Kaštela sklopili su ugovor s Generali osiguranjem te su sva djeca za vrijeme treninga u odbojkaškom, veslačkom i jedriličarskom klubu osigurana od posljedica nesretnog slučaja.

Jedrenje je jedna od najstarijih vještina koja je čovjeku omogućila otkrivanje novih svjetova…
Danas je jedrenje olimpijski sport, hobi, posao ili stil života. Svaki pa i najdulji put započinje prvim korakom, a ulazak u svijet jedrenja započinje školom jedrenja…

Naučite jedriti od najboljih:
Zovem se Roko i biti ću vaš instruktor škole jedrenja. Kao vrhunski jedriličar, stavljam vam na raspolaganje I svoje jedriličarsko znanje i iskustvo, a s ljudske strane svoju smirenost, vedrinu i ljubav prema jedrenju. Biti ću cijelo vrijeme uz vas, za vrijeme jedrenja i predavanja.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja pišite mi na e-mail:
jedrenje@marina-kastela.hr

ili me kontaktirajte na GSM: 095/8377 188

Kontakt…

Dobrodošli!
JK Marina Kaštela


UPISI

21.05.2008.

Upisujemo sve zainteresirane osnovnoškolce, male zaljubljenike u more i jedro. Posebni naglasak stavljamo na upis djece mlade školske dobi (od 1. do 4. razreda osnovne škole) kao potencijalne buduće sudionike jedriličarskih regata u klasi "Optimist".

Svim zainteresiranima nudimo mjesto na kojem će se osjećati sigurno u sportskoj i razigranoj atmosferi. Sve je podređeno vašoj sigurnosti, te pravilnom rastu i razvoju pod stručnim vodstvom trenera.

Osiguravamo odjeću i jedrilice!

Posjedujemo pet (5) jedrilica klase "Optimist" te namjeravamo proširiti flotu nabavkom više istih jedrilica tipa "Laser".

Mali kaštelani, dođite i budite dio male kaštelanske jedriličarske flote!