Veslači Marine Kaštela putuju na Croatia open regatu

07.04.2017

Veslačka sezona je krenula i pred veslačima je još jedna dinamična sezona. Na samom početku sezone vrijeme nije dozvoljavalo da se sve odvija po planiranom rasporedu pa je prva regata Kupa Dalmacije bila odgođena ali se nadamo da će nastavak sezone ići po planiranom rasporedu.

Za nama su dvije regate Kupa Dalmacije (Šibenik i Split) na kojima su naši veslači osvojili 30 medalja od čega je čak 11 zlatnih.

Danas naši (15) putuju u Zagreb na međunarodnu regatu Croatia open gdje čemo nastupiti u kategoriji kadeta,juniora B i seniora B i A. Posebno nas veseli što u našim redovima nakon duže vremena opet imamo posadu osmerca (ovaj put juniori B) koja također putuje na ovu regatu,ali od njih dobre rezultate očekujemo na kraju sezone,točnije na Prvenstvu Hrvatske.

Od kadeta očekujemo da se bore za medalje,dok od najstarijih,naših seniora očekujemo da se veslanjem nametnu izborniku i ostvare svoje mjesto u reprezentativnom sastavu.

na put idu;Matej Zović,Franko Krešo,Frane Milan,Ivan Banovac,Luka Grbeša,Karlo Josip Varnica,Lovre Veljača,Toni Carev,Ivan Vrdoljak,Anton Bogdanić,Duje Perišin,Frane Delaš,Mateo Sunko,Toni Čavka,Bernard Samardžić.